ArdalaGoif.blogg.se

2014-05-26
15:37:00

Spelarpresentation #8

Nu är det dags för spelarpesentation nummer åtta! Denna gång så är det en av de två bröderna Landenmark som ska bli presenterade. Det är den lilla men stora Landenmark, nämligen Johan.                                         Johan, som till den här säsongen bytte från de vitblåa Skara FC (usch) till de rödblå Ardala GoIF! Den snabba vänsteryttern har här nedanför bilden svarat på 15 frågor följt av 5 snabba. 

 

 

1: Nummer? 8

2: Äter helst? Mamma Lenas mat

3: Dricker helst? Bira

4: Styrka på planen: Snabb, tvåfotad och poängspelare

5: Vi har ju startat ganska knackigt, vad krävs för att vända på detta och börja ta treor? Tycker att vi har haft lite väl mycket oflyt. Dock så måste vi bli bättre som lag i alla moment på planen. Tycker väl framförallt att vi borde ha mer anfallsspel på deras planhalva och sätta lite bättre fart på bollen. Lägg ihop det med lite mer stolpe in och sättet vi står upp på planen, så blir vi farliga.

6: Vad tycker du om att inte vara närvarande vid alla träningar, hur påverkar det dig? Klart att det inte är bra, men det var klart från början att jag inte kan träna. Kan ju inte påstå att jag är i livets form och vaderna krampar ju rätt standardmässigt efter knappa 70 minuters spel.

7: Jämför dig med proffsspelare: Ruggigt svårt! Men om jag ska spinna vidare på mina styrkor på planen, så kanske det på något sätt ligger nära Cazorla i Arsenal.

8: Varför blev det Ardala GoIF? Eftersom att FC inte längre var ett alternativ i och med plugget, så var Ardala egentligen det enda som fanns på kartan. Hade nog fått lida rätt gött om jag och Carl hade varit på varsin planhalva när domaren blåser igång matchen…

9: Vem/vilka blir årets överraskning i vår serie? Pass

10: Lagets svärmorsdröm? Svår fråga eftersom att jag inte känner alla än, men jag tror att både Oscar Andersson och Nisse är rätt vassa där.

11: Lagets tomte? Samma där, men spontant känns det som Fredriksson.

12: Hur laddar du inför en match? Mycket vatten och pasta.

13: Bästa med Ardala? Stämningen i laget. Den är svårslagen!

14: Detta vet vi inte om Johan Landenmark: Snart egen företagare.

15: Beskriv dig själv med 5 ord. Haha, pass på den också.

Och här kommer de klassiska 5 snabba! 

1: Rock eller House? Rock

2: Höger eller vänsterfot? Höger

3: Rödblåa eller blåvita? Rödblå

4: Forward eller ytterkant? Ytter

5: Messi eller Ronaldo? Håller Ronaldo högre!

 

I veckan:

Förra veckan avslutades med att U-laget tog en komfortabel seger mot Härlunda med 5-2 hemma på IP. Första trean för säsongen! Målskyttar: Jag själv, Räpa 2, August och Wille.

- Träning tisdag.

- Hemmamatch på torsdag mot Davids gamla klubb Levene/Skogslund! Här är två mittbackar avstängda i form av Nils Kuylenstierna och Oskar Jansson. Tar Carl H en mittbacksplats som han såg ut att verka trivas med mot Hangelösa?

- DERBY. På söndag åker U-laget mot Axvall för att ta första bortatrean för säsongen, ska bli skoj!

 

Mot nya poäng! 
För, DET ÄR VI SOM ÄR ARDALA!

 


Victor Svedberg